Fraktkostnad & Leverans

Leverans sker i första hand med DSV. I vissa fall med Posten om det gäller minde volymer.  Om du som kund har eget avtal med med Schenker eller DHL så kan vi skicka med dem också. Ordrar som kommer in före kl 10.00 på arbetsdagar skickas som regel samma dag.

Fraktkostnaderna baseras både på volym, vikt samt destination. För att kunna beräkna frakten på din order behöver vi därför veta vilka produkter du önskar beställa, hur många av dessa samt ditt postnummer. Total leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Produkten levereras direkt hem till dig om det finns folk på adressen. I annat fall till närmaste terminal. Leveranser till privatperson telefonaviseras alltid. Vi har även möjlighet att telefonavisera leveranser till företag på svåråtkomliga adresser eller till företag som inte har leveransadress som är bemannad under kontorstid.

Tack vare ett nära samarbete med DSV kan vi i dag tillhandahålla förmånliga fraktpriser för dig som kund.

Säckgrossisten

Vi säljer säckar och olika typer av förpackningsmaterial. Tack vare stora volymer och minimal administration kan vi hålla väldigt bra priser. Som kund beställer man enkelt direkt på sidan och varorna skickas samma dag eller dagen efter. Lite beroende på var i landet man bor tar det ca tre dagar innan varorna är framme. Fakturan kommer med posten. Enklare kan det inte bli!