Fraktkostnad & Leverans

Leverans sker i normalfallet med direkt med lastbil. Om varorna skall till privatperson använder vi en tjänst där man kan hämta upp varorna hos ett ombud i närheten. Ordrar som kommer in före kl 10.00 på arbetsdagar skickas som regel samma dag.

Fraktkostnaderna baseras både på volym, vikt samt destination. För att kunna beräkna frakten på er order behöver vi därför veta vilka produkter ni önskar beställa, hur många av dessa samt ert postnummer. Total leveranstid på 2-4 arbetsdagar. Varorna levereras direkt till er om det finns folk på adressen under kontorstid. I annat fall till närmaste terminal. Vi har även möjlighet att telefonavisera leveranser till företag på svåråtkomliga adresser eller till företag som inte har leveransadress som är bemannad under kontorstid.

Tack vare ett nära samarbete med vårt fraktbolag kan vi tillhandahålla förmånliga fraktpriser för dig som kund.

Säckgrossisten

Vi säljer säckar och olika typer av förpackningsmaterial. Tack vare stora volymer och minimal administration kan vi hålla väldigt bra priser. Som kund beställer man enkelt direkt på sidan och varorna skickas samma dag eller dagen efter. Lite beroende på var i landet man bor tar det ca tre dagar innan varorna är framme. Fakturan kommer med posten. Enklare kan det inte bli!